Articles

Waarom kiezen voor een elektrische fiets op batterijen?

Fietsen is eigenlijk al heel lang een vrijetijds- en activiteitsactie, aanvankelijk werd de fiets uitgevonden als een soort vrije tijd en verfijning, vergeet niet individuele fietsen samen met het grote voorwiel en zonder remmen? Die mensen staan ??bekend als de fiets accu. Alleen heetgebakerde aristocraten van Terrific Britain zouden dit soort wangedrochten kunnen doorstaan, maar tot op de dag van vandaag zijn ze ontwikkeld tot aanzienlijk veel betere oplossingen voor het rijden op de fiets.

Toen ik een kind was, reed ik op een bananenstoelfiets die blauwe vlammen ervoer, hey, het was plezierig als je een kind was. Maar nu kan het gebruik van een motorfiets veel voordelen hebben, of het nu alleen voor vrije tijd of activiteit is of misschien een dagelijkse forens bij beslissing of gewoon voornamelijk omdat uw auto pech heeft. En mensen aan het strand cruisers zijn een hoofdbestanddeel van Venice Beach front, CA voor vele jaren en is vooral synoniem bij het nadenken over Californische meisjes of misschien de kust.

Dus tegenwoordig zou je kunnen uitkijken naar het kopen van een nieuwe fiets om welke reden dan ook. Het overwogen uitvoeren van al dat leuren en zweten zal niet zo goed klinken, vooral voor iemand zoals ik die lui is en niet graag zweet, omdat zodra het begint, het zweet urenlang zal stromen, denk dat dat is de Italiaan in mij. Hoewel het gevoel van vrijheid over een fiets eigenlijk een geweldige kwestie is. De rust en het gezoem in het rubber over de straat samen met de bries in je ontmoeting en haar (als je nu al haar hebt) is drukverlagend.

Dit is waar een elektrische fiets het plezier kan overbrengen! Ik ben er zeker van dat je denkt aan individuen die kolossale belachelijk maken die jagen op wimpy bikes, maar nee, de meest recente soorten zijn extreem modern en verfijnd. De overgrote meerderheid van deze elektrisch aangedreven cycli wordt aangedreven door een milieuverantwoorde oplaadbare nikkel-lithiumbatterij, en ze zijn geweldig! Misschien heb je de gloednieuwe elektrisch aangedreven dragracers ontdekt? Ze blazen de humoristische auto’s van de benzinemotor weg tijdens de kwartmijl, zo erg dat het een grap kan zijn. De techniek in deze nieuwe elektrische loopfietsen is niet divers. De kosten van deze geperste sukkels zijn niet echt belabberd, van een aantal honderd tot een paar duizend op basis van alles wat je wilt. En dus komen ze in elk denkbaar type, zelfs een complete op belabberde mofo van een mountainbike die bijna veertig mijl per uur kan vakantie net als een vleermuis buiten de hel en ook een aantal dertig mijl in afstand. En voor de forens in de stad zul je aanzienlijk minder zware en zelfs gemakkelijkere types vinden die toegankelijk zijn, dit betekent dat je er met verfrist op kantoor komt, maar toch droog van eventuele vreselijke stromende transpiratie.

Leave a Reply